20.8 C
Roșiorii de Vede
vineri, iunie 14, 2024

Despre DEVESELU

DECLARAŢIE POLITICĂ

Despre  DEVESELU

alexandru_mocanu

Se spune că după anunțul deciziei de amplasare a scutului american antirachetă în comuna DEVESELU din județul Olt, o echipă mixtă Realitatea TV&Antena 3 a mers în comuna DEVESELU să afle opinia localnicilor în legătură cu această decizie. Odată ajunși în comună, reporterii celor două televiziuni au constatat că ulițele acesteia sunt pustii, doar cârciuma era plină.

Bună ziua, se adresează Andreea Crețulescu primului localnic așezat la masa lungă din mijlocul cârciumii.

Sărut mâna, îi răspunse acesta.

Spuneți-mi, vă rog, ce părere aveți despre decizia de amplasare a scutului american antirachetă aici, la Deveselu? Or să vină americanii, aici la dumneavoastră. Ce credeți: e de bine, e de rău?

Nu știu, doamnă! Apoi, după ce mai luă o gură de țuică, adăugă: Habar n-am!

Pe partea cealaltă a mesei, trei scaune mai încolo, Dana Deac își încearcă și ea norocul, adresând aceeași întrebare unuia care se chinuia să umple un pahar cu sifon.

–   Spune-mi, te rog, ce părere ai dumneata despre decizia de amplasare a scutului american antirachetă aici, la Deveselu? Vor veni americanii. Ce crezi: e de bine, e de rău?

Nu știu, doamnă! Apoi, după ce, cu chiu cu vai, reuși să umple pe jumătate paharul cu sifon, răspunse printre sughițuri: Habar n-am!

Aflați ceva mai în spate, Mădălin Ionescu și Cătălin Striblea au observat scena și hotărăsc să se adreseze bătrânului cu părul alb care stătea în capul mesei.

Ce zici, unchiule, de scutul antirachetă care va fi amplasat aici, la dumneavoastră, la Deveselu?

???

Vor veni americanii. Ce crezi: e de bine, e de rău?

Eu știu neică? Cred că e de rău…

De ce?, se repeziră cu întrebarea cei doi reporteri.

Păi, zise moșneagul, dacă era de bine, ce, îl punea acilea? Îl ducea la Cluj!

Alexandru MOCANU

Senator PDL de Teleorman

Articole Conexe

Ultimele Articole