15 C
Roșiorii de Vede
vineri, mai 24, 2024

Pensiunea La Răscruce

                                              Pensiunea La Răscruce            

 

           Pensiunea La Răscruce este amplasată la ieșirea din localitatea Vama Buzăului, la poalele munților Ciucaș, la o altitudine de 850 m, în apropierea Cascadei Urlătoarea.

Pensiunea dispune de 8 (opt) camere : 5 (cinci) camere cu două paturi, 1 (una) cameră cu trei paturi, 2 (două) camere cu patru paturi și 1 (un) apartament. Camerele dispun de baie proprie.

Pensiunea La Răscruce este nu numai un loc de relaxare într-un cadru de vis, ci și un loc în ton cu noile tendințe ecologice și dispune de 10.000 m.p. de teren.

        În imediata apropiere a acestei superbe pensiuni se află numeroase atracții turistice: Rezervația naturală Valea Zimbrilor, Cascada Urlătoarea, Rezervația Naturală Tigăile Mari, arie protejată de interes național, Zona cu Rhododendron, 2 ha cu bujor de munte, plantă ocrotită și declarată monument al naturii, Jneapănul de pe muntele Bratocea, dar și multe alte minuni ale pământului românesc, din apropierea satului Vama Buzăului, la limita dintre județele Brașov și Covasna.

         Cu multă convingere și dragoste mi-a vorbit prietenul meu din copilărie despre această pensiune pe care dorește s-o vândă unor oameni cu pasiune pentru turism.

        Mai multe informații se pot obține de la telefoanele:

                0722 503 704

                0723 647 997

Sau pe adresa următoare:    http://pensiunealarascruce.ro/contact.html

Articole Conexe

Ultimele Articole