6.6 C
Roșiorii de Vede
marți, februarie 20, 2024

Pe la noi, prin Teleorman

Câştigătorii turneului de şah pentru copii

tabla-de-sah


Ediţia a X-a a „Festivalul Şahului Teleormănean”, desfăşurată în cadrul Zilelor Municipiului Alexandria, şi-a desemnat luni, 30 august, laureaţii. Pentru al cincilea an consecutiv Consiliul Judeţean a asigurat în exclusivitate premiile în bani şi trofeele la turneele destinate copiilor, în valoare de 1.500 lei.

Câştigătorii au fost : open I –Marius Daniel Colac, II -Andreea Valentina Tobă, III -Dragoş Stoica, copii sub 10 ani I-Mihnea Gabriel Ene, II-Ciprian Munteanu, III-Radu Stoica, copii sub 8 ani I-Andreea Istrate, II-Lucas Dobre, III-Mihai Alexandru Ciubăr, copii sub 6 ani I-Mircea Ţânţăreanu, II-Alexandra Ioana Pătru, III-Ştefan Fabian Croitoru.

Agenda lucrărilor de investiţii

teleorman1

La Consiliul Judeţean continuă derularea unor proiecte de investiţii care vizează îmbunătăţirea şi completarea infrastructurii judeţene : „Reabilitarea DJ 506,Cervenia-Vităneşti-Băbăiţa, km 17+400-58+000, în lungime de 40,6 km”, finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR). Axa 2 : „Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale. Domeniul de intervenţie 2.1 : Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane-inclusiv construcţia/reabilitarea şoselelor de centură”. Valoarea este de 62,5 mil lei (10 mil lei reprezintă TVA), din care 86,5 la sută de la FEDR, 11,5 la sută de la bugetul naţional şi 2 la sută cofinanţarea asigurată de beneficiar. În urma adjudecării licitaţiei, contractul de lucrări, cu durata de execuţie de 10 luni, a fost semnat la 30 iulie, iar la 5 august a fost dat ordinul de începere a lucrărilor.

Miercuri, 1 septembrie, va avea loc la Băbăiţa o adunare publică de prezentare a proiectului.

Articole Conexe

Ultimele Articole