25.1 C
Roșiorii de Vede
marți, mai 21, 2024

Itsy Bitsy vine la Alexandria!

Itsy Bitsy vine la Alexandria!

itsy-bitsy

Copiii din Alexandria au de la 1 iunie un nou partener de joacă! Iar parintii au un ajutor în educarea copiilor. Este vorba despre Radio Itsy Bitsy care intră în viaţa lor pe frecvenţa 106,9 FM.

Itsy şi Bitsy sunt doi copii extratereştri care au eşuat pe pământ şi care au lansat  pe 6 decembrie 2005 primul radio din Europa care se adresează familiilor cu copii.

Radio Itsy Bitsy este un post de radio interactiv, care îi invită pe copii să asculte şi să îşi imagineze, nu să primească soluţia vizuală de-a gata. Itsy Bitsy vorbeşte despre alimentaţie sănătoasă, importanţa mişcării, lectură şi rolul ei în educaţie, protejarea mediului şi despre cum să creşti sănătos la trup, minte şi suflet. Itsy Bitsy nu promovează produse ce nu sunt sănătoase, bune şi potrivite pentru copii sau care pot dăuna în vreun fel dezvoltării sănătoase a acestora.

Programul radio Itsy Bitsy ţine cont de ritmul de viaţă ideal al uni copil, de orele de somn, masă şi studiu şi se adresează în egală măsură părinţilor prin emisiuni dedicate lor. Familiile cu copii din toată ţara pot intra în direct în cadrul emisiunilor radio şi pot face chiar ele programul.

De aceea, copiii ascultatori consideră că Itsy Bitsy este cel mai tare loc de joacă, iar părinţii, un mediu sănătos pentru copiii lor.

Despre Itsy Bitsy

Platforma educativă Itsy Bitsy include primul post de radio pentru părinţi şi copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air şi online; postul de radio pentru bebeluşi Itsy Bitsy Bebe, ce emite exclusiv online; portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct şi permanent cu publicul în grădiniţe, şcoli, locuri de joacă sau parcuri. Încă de la înfiinţare Itsy Bitsy s-a autoreglementat şi autocenzurat cu privire la conţinutul programelor şi a produselor promovate. Astfel, postul de radio refuză să promoveze orice produs ce nu este potrivit, sigur şi bun pentru copii. Itsy Bitsy a apărut în decembrie 2005 ca alternativă pentru o educare sănătoasă a copiilor şi un manifest împotriva efectelor nocive ale televiziunii asupra acestora. Prin emisiunile şi acţiunile sale, încurajează învăţarea prin joc, creativitatea, competitivitatea, spiritul de echipă, comunicarea, voluntariatul, altruismul şi petrecerea timpului în familie. Itsy Bitsy respectă ritmul ideal de viaţă al unui copil, se adresează în egală măsură copiilor şi părinţilor.

Articole Conexe

Ultimele Articole